ikona
ikona
ikona
dots
Orbit item
Orbit item
Orbit item
Circle
V článku sme sa pozreli na možnosti blogovania v systéme GrandusBlogovanie a jeho význam pre eshop
Blogovanie a jeho význam pre eshop

Na ecommerce trhu je konkurenčný boj je neustále silnejší. Ako teda zvýšiť viditeľnosť vášho e-shopu a pritiahnuť viac zákazníkov? Jednou z najúčinnejších a zároveň mnohokrát nevyužitých stratégií je písanie kvalitných blogových článkov, ktoré súvisia s ponúkaným sortimentom. V tomto článku preskúmame, prečo je blogging neoddeliteľnou súčasťou úspešného e-commerce a ako môžete využiť systém Grandus na maximalizáciu tohto potenciálu.

Prečo je písanie článkov dôležité pre E-shopy?

  • Zlepšenie SEO (Search Engine Optimization): Kvalitný obsah, ktorý zodpovedá otázkam a potrebám vašich zákazníkov, môže výrazne zlepšiť pozíciu vášho webu vo výsledkoch vyhľadávania. Využitím relevantných kľúčových slov sa váš e-shop stáva viditeľnejším pre potenciálnych zákazníkov.

  • Zvýšenie návštevnosti: zákazník hladá informácie konkrétných teniskách, na googli narazí na recenziu z vášho webu ktorú si prečíta, Pokiaľ je produkt priamo v článku, zákazník môže dokonca rovno nakúpiť.
  • Budovanie dôvery a autority: Písaním odborných článkov v oblasti vášho sortimentu ukazujete zákazníkom, že rozumiete ich potrebám a že ste expertom vo svojej oblasti. Toto posilňuje dôveru a vernosť zákazníkov.
  • Podpora zákazníckej komunity: Blogy môžu byť skvelým miestom pre budovanie komunity okolo vašej značky, čo môže viesť k zvýšenému záujmu o vaše produkty a služby.
  • Zvýšenie konverzií: Dobré blogové články môžu priamo ovplyvniť rozhodovanie zákazníkov a viesť k nákupu. Predstavujú hodnotný zdroj informácií, ktorý pomáha zákazníkom v rozhodovacom procese.


Blogový Systém v Granduse


V Granduse sme si vedomí týchto výhod a preto ponúkame komplexný blogový systém, ktorý je špeciálne navrhnutý pre potreby e-commerce. Naše riešenie zahŕňa:

  • Vytváranie kategórií blogov: Môžete vytvárať rôzne kategórie blogov, aby ste usporiadali obsah podľa tém alebo typov produktov, čím zlepšujete navigáciu a dostupnosť informácií pre zákazníkov.
  • Písanie a úprava článkov: Naša platforma umožňuje jednoduché písanie a editovanie blogových článkov, čím uľahčujeme zdieľanie vašich myšlienok a odborných znalostí.
  • Integrácia produktových kariet: Priamo do vašich článkov môžete vkladať alebo mapovať živé produktové karty. Toto spojenie medzi obsahom a produktmi umožňuje zákazníkom ľahko prechádzať z informačných článkov k samotnému nákupu.
  • Náhľad Blogu pre nezaregistrovaných návštevníkov a exkluzívny obsah pre registrovaných používateľov: Naša platforma poskytuje náhľad blogov, ktorý je prístupný aj pre nezaregistrovaných návštevníkov, čím rozširujeme dosah vašich článkov. Po prihlásení do konta sa zákazníkom zobrazí celý blog, čo podporuje registrácie na vašom e-shope a zvyšuje lojalitu zákazníkov.
  • Možnosť vkladania vlastných štýlov: Pre pokročilých eshopárov ponúkame možnosť vkladať vlastné scripty a štýly do obsahu.
  • Prílohy a Médiá: Rôzne druhy obrázkov ktoré zaujmú, galéria či súbory na stiahnutie môžu byť tiež súčasťou vaších článkov.

Využitím týchto nástrojov môže váš e-shop efektívne využívať silu blogovania na zlepšenie viditeľnosti, zvýšenie dôvery a autority, budovanie komunity a nakoniec aj zvýšenie predajov. Blogy nie sú len o písaní; sú o spojení s vašimi zákazníkmi a poskytovaní hodnoty, ktorá prekračuje samotný predaj produktov. Grandus vám ponúka platformu, na ktorej môžete tento potenciál naplno využiť.

Mgr. Róbert Lešundák | Projects & Sales
autor článku
Mgr. Róbert Lešundák | Projects & Sales

Vo For Best Clients, s.r.o. pracujem už ôsmy rok. Zameriavam sa najmä na rozvoj a exekúciu obchodnej, projektovej a konzultačnej činnosti spoločnosti. Spolupracoval som na implementáciach niekoľkých desiatok projektov rôzných veľkostí a odvetvi, ktoré vďaka skúsenostiam s ERP systémami a vášňou pre neustále sa vyvíjúci svet IT spľňajú prísne štandardy moderných Ecommerce riešení.

dots

Poradíme Vám s vašim aktuálnym eshopom

Expertné konzultácie v oblasti eshopov poskytujeme nielen našim klientom, ale je možné si dohodnúť konzultáciu aj Vášho eshop alebo web riešenia.
 

Prečo konzultácie?
consulting-promo

Naši klienti hovoria za nás

So spoločnosťou FBC so spokojný, výsledkom je spolupráca, ktorá trvá už viac rokov ako aj nový web ktorý sme spustili nedávno.

Ing. Milan  Kovalančík
Ing. Milan Kovalančík
Majiteľ & CEO, mobilonline.sk

Eshopový systém Grandus nám umožnuje plniť aj náročné požiadavky nášho segmentu. Takisto oceňujem kvalitu spolupráce pri tvorbe zadaní, riešení úloh a návrhov potrebných technických riešení v rámci našej spoločnosti.

Tomáš Nemčovič
Ing. Tomáš Nemčovič
Ecommerce Manager, Murat, s.r.o

Vďaka profesionalite, kreativite a odbornosti tímu For Best Clients môžeme tvoriť a kontinuálne zlepšovať náš destinačný portál - www.regiontrnava.sk - tak, aby návštevníkom prinášal jedinečné zážitky.prost

Ing. Alexander Prostinák
Ing. Alexander Prostinák
výkonný riaditeľ OOCR Trnava Tourism

Tešíme sa zo spolupráce so spoločnostou FBC. Táto platforma ponúka širokú škálu užitočných funkcií a nástrojov, ktoré nám umožňujú efektívne spravovať svoj e-shop a zvýšiť tak jeho výkonnosť. Ďakujeme vám za spoľahlivý produkt!

PaedDr. Matej Uram
PaedDr. Matej Uram
Majiteľ & CEO, Bežecké Potreby

FBC sme si vybrali pre technologickú vyspelosť ich riešenia, rýchlosť implementácie, proaktívny prístup a flexibilitu. Dodatočne sme zistili, že aj ľudsky sú veľmi fajn, dobre sa s nimi robí :)

Martin Drobný
Martin Drobný
CEO, Digital Solutions / Nextech

Spolupracujeme s FBC od roku 2014. Pomáhajú nám s budovaním nášho portálu www.3D.sk, ktorý slúži pre 2D a 3D grafikov z celého sveta, preto kladieme veľký dôraz na krásu portálu, jeho funkčnosť a zároveň na bezpečnosť. Rád by som vyzdvihol profesionalitu celého tímu FBC, ako aj vynikajúcu komunikáciu a promptnosť ich reakcií.

Richard Polák
Richard Polák
Majiteľ & CEO, 3D.sk
ikona
ikona
ikona